آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید
آموزش درست کردن شنیسل ماهی
آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید که میتوان در کنار سس های مختلف و سیب زمینی میل نمود.
مرحله اول
برای تهیه شنیسل ماهی رستورانی ابتدا شکم ماهی را باز می کنیم،
سپس استخوان اصلی ماهی را خارج می کنیم.
برای خارج کردن استخوان های ریز مایه می توانیم از وسیله ای
مانند موچین استفاده کنیم.
مرحله دوم
حالا گوشت ماهی را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم،
سپس آب لیمو ترش را به همراه آب نارنج، زعفران دم کرده و مقداری نمک،
فلفل قرمز و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم
تا ماهی طعم دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل،
به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ماهی استراحت کند،
و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ ها، آرد سفید و آرد سوخاری را به صورت جداگانه،
داخل سه ظرف مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.
تخم مرغ ها را با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند.
مرحله پنجم
یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.
پس از اینکه روغن داغ شد، ماهی را ابتدا در آرد سفید می غلطانیم،
تا به طور کامل پوشش داده شود، سپس در ظرف حاوی تخم مرغ قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه ماهی به خوبی به تخم مرغ آغشته شد آنرا،
در ظرف حاوی آرد سوخاری قرار می دهیم و پس از آن در روغن داغ سرخ می کنیم.
پس از اینکه یک سمت ماهی به خوبی سرخ شد آنرا بر می گردانیم
تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
در پایان ماهی سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم،
تا روغن اضافی اش گرفته شود. حالا شنیسل ماهی را،
در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سبزیجات تزیین کرده،
و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی | ۱ عدد بزرگ |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
آب نارنج | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام