آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید + عکس

آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید

آموزش درست کردن شنیسل ماهی

آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید که میتوان در کنار سس های مختلف و سیب زمینی میل نمود.

آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید
آموزش درست کردن شنیسل ماهی ترد و خوشمزه با روش جدید

مرحله اول

برای تهیه شنیسل ماهی رستورانی ابتدا شکم ماهی را باز می کنیم،

سپس استخوان اصلی ماهی را خارج می کنیم.

برای خارج کردن استخوان های ریز مایه می توانیم از وسیله ای

مانند موچین استفاده کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت ماهی را داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم،

سپس آب لیمو ترش را به همراه آب نارنج، زعفران دم کرده و مقداری نمک،

فلفل قرمز و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم

تا ماهی طعم دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل،

به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ماهی استراحت کند،

و طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ ها، آرد سفید و آرد سوخاری را به صورت جداگانه،

داخل سه ظرف مناسب می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم.

تخم مرغ ها را با چنگال به خوبی ترکیب می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله پنجم

یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

پس از اینکه روغن داغ شد، ماهی را ابتدا در آرد سفید می غلطانیم،

تا به طور کامل پوشش داده شود، سپس در ظرف حاوی تخم مرغ قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه ماهی به خوبی به تخم مرغ آغشته شد آنرا،

در ظرف حاوی آرد سوخاری قرار می دهیم و پس از آن در روغن داغ سرخ می کنیم.

پس از اینکه یک سمت ماهی به خوبی سرخ شد آنرا بر می گردانیم

تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در پایان ماهی سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم،

تا روغن اضافی اش گرفته شود. حالا شنیسل ماهی را،

در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سبزیجات تزیین کرده،

و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج۳ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
زعفران دم کرده½ فنجان
آرد سفید۱ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا