آموزش درست کردن کیک ارده و شیره انگور خانگی، مقوی و انرژی زا
آموزش درست کردن کیک ارده و شیره انگور
آموزش درست کردن کیک ارده و شیره انگور خانگی، مقوی و انرژی زا که برای ورزشکاران و کودکان یا کسانی که به انرژی بیشتر و تقویت شدن نیاز دارند، بهترین انتخاب است.
مرحله اول
برای تهیه کیک شیره انگور خوشمزه ابتدا فر را
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن مایه کیک،
برای گرم شدن فر معطل نشویم. در ادامه تخم مرغ ها را
به همراه وانیل داخل یک کاسه مناسب با همزن می زنیم.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را باید در حدی هم بزنیم که حجیم شوند،
سپس کره هم دمای محیط را به همراه روغن مایع و شیره و ارده
به کاسه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط می کنیم
تا با هم کاملا یکدست و مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط می کنیم،
سپس دو مرتبه الک می کنیم و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم.
حالا مواد را با لیسک در حدی که با هم یکدست شوند
مخلوط می کنیم و از هم زدن بیش از حد مایه کیک خودداری می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و کف آنرا
با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم،
سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند مرتبه محکم
به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی درون مایه کیک خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم
تا کیک به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه کیک را
با خلال دندان چک می کنیم، اگر پخته بود آنرا خارج می کنیم
و با مواد دلخواه تزیین می کنیم.
مواد لازم کیک شیره و ارده | |
شیره انگور | ۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری |
ارده | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱٫۵ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ¼ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام