آموزش درست کردن پیاز سوخاری ویژه،ترد و خوشمزه
آموزش درست کردن پیاز سوخاری
آموزش درست کردن پیاز سوخاری ویژه، ترد و خوشمزه که بسیار آسان است و در مدت زمان کم میتوانید آن را سرو کنید.
مرحله اول
ابتدا آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر
با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند،
سپس آب یخ را اضافه می کنیم و در حدی مواد را هم می زنیم
که فقط مواد با هم مخلوط شوند، نیاز به مخلوط کردن زیاد نیست.
مرحله دوم
مخلوط کردن زیاد خمیر باعث می شود که اثر بکینگ پودر از بین برود
که در نتیجه باعث می شود پیازها پفکی و ترد نشوند.
پس از مخلوط کردن خمیر آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم
تا در دمای آشپزخانه استراحت کند.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه پیازها را به ضخامت یک سانتی متر
به صورت حلقه ای خرد می کنیم و حلقه های پیاز را از هم جدا می کنیم.
حالا خمیر را جلوی دستمان قرار می دهیم و یک ظرف گود،
مثل شیر داغ کن را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
به اندازه ای روغن داخل شیر داغ کن می ریزیم
که پیازها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
حالا حلقه های پیاز را در خمیر می غلتانیم،
سپس در روغن که کاملا داغ شده است می اندازیم
تا کاملا پف کنند و به رنگ طلایی در بیایند.
مرحله پنجم
پس از اینکه پیازها طلایی شدند و به خوبی پف کردند
آنها را از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی
یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
در پایان پیازهای سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
نکات پخت پیاز سوخاری
پیاز سوخاری با پودر سوخاری
اگر بخواهید پیازهای شما ظاهری خشک تر و زیبا تر داشته باشند
می توانید از پودر سوخاری نارنجی درشت هم استفاده کنید.
برای این منظور کمی جعفری خشک شده را به پودر سوخاری خود اضافه کنید
و پس از اینکه پیازها را داخل خمیر زدید در پودر سوخاری بغلتانید
و سپس در روغن سرخ کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز | ۱ عدد درشت |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق مرباخوری |
آب یخ | یک چهارم لیوان |
گردآوری: کاشمر سلام