آموزش درست کردن پلو یونانی ویژه و خوشمزه با گوشت و سبزیجات
آموزش درست کردن پلو یونانی
آموزش درست کردن پلو یونانی ویژه و خوشمزه با گوشت و سبزیجات که با ظاهری زیبا میتواند در میهمانی ها سرو شود.
مرحله اول
برای تهیه پلو یونانی مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم،
سپس به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود.
در ادامه گوشت مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه مقداری ادویه کاری، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم
و مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد.
پس از اینکه مرغ تغییر رنگ داد و کمی سرخ شد
قارچ به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم
تا آب اضافی شان تبخیر شود و کمی سرخ شوند.
در ادامه نخود فرنگی و ذرت را به تابه اضافه می کنیم
و پس از دو دقیقه تفت دادن، فلفل دلمه ای را به خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه فلفل دلمه ای نرم شد به دلخواه
مقداری زعفران دم کرده هم به تابه اضافه می کنیم.
حالا یک فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم
تا گوشت مرغ و سبزیجات به طور کامل مغز پخت شوند.
مرحله پنجم
برای تهیه برنج ابتدا برنج را نسبت به نوع آن به مدت ۱ تا ۲ ساعت می خیسانیم،
سپس داخل یک قابلمه تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم
تا آب به جوش بیاید. سپس کمی نمک و روغن به آب جوش اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه برنج را به قابلمه آب جوش اضافه می کنیم
و صبر می کنیم تا آب درون قابلمه کم شود،
حالا مخلوط مرغ را به برنج اضافه می کنیم و با برنج مخلوط می کنیم،
سپس یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
سینه مرغ کامل | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد |
کنسرو نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
کنسرو ذرت | ۱ پیمانه |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
ادویه کاری و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام