آموزش درست کردن جگر کبابی خوشمزه به روش رستورانی
آموزش درست کردن جگر کبابی
آموزش درست کردن جگر کبابی خوشمزه به روش رستورانی که بسیار خون ساز بوده و در این دستور پخت ، روی منقل کباب می شود.
مرحله اول
برای تهیه جگر کبابی خوشمزه ابتدا جگرها را به صورت کبابی
(کمی کوچکتر از کباب چنجه) خرد می کنیم،
سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه
به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به آرامی مخلوط می کنیم
تا به خورد جگر بروند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم
و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه جگر طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم
و آب یکی از لیمو ترش ها را به آن اضافه می کنیم.
در ادامه دنبه ها را به صورت کوچک خرد می کنیم،
سپس به صورت یکی در میان جگر و دنبه به سیخ می کشیم.
مرحله چهارم
در این مرحله منقل زغال را باید به صورت یکدست روشن کنیم،
سپس سیخ ها جگر را روی منقل می چینیم و اجزاه می دهیم
خودشان را بگیرند. در ادامه سیخ ها را به صورت مداوم می چرخانیم
تا جگرها به صورت یکدست کباب شوند.
مرحله پنجم
در صورتی که بخواهیم جگرها را به صورت تابه ای درست کنیم،
باید یا از سیخ چوبی استفاده کنیم یا اینکه بدون سیخ انها را درون تابه بریزیم.
ابتدا تابه را با کمی روغن چرب می کنیم،
سپس سیخ های چوبی را درون تابه می چینیم.
مرحله ششم
پس از اینکه یک سمت جگرها به خوبی کباب شد،
سیخ ها را بر می گردانیم تا سمت دیگر جگرها نیز کباب شود.
در پایان جگرها را به صورت داغ درون طظرف مورد نظرمان می کشیم
و به همراه ریحان، آب لیمو ترش و نان تافتون داغ سرو می کنیم.
نکات پخت جگر کبابی
نان مخصوص جگر کبابی
جگر کبابی را می توانیم بدون نان یا با انواع نان ها سرو کنیم.
البته اگر تمایل دارید این کباب خوشمزه را به صورت بیرونی
مانند جگرکی ها سرو کنید توصیه می کنیم انرا به همراه نان تافتون داغ سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جگر گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۲ عدد |
نمک | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام