آموزش درست کردن سالاد عدس و کلم قرمز به سبک رژیمی
آموزش درست کردن سالاد عدس
آموزش درست کردن سالاد عدس و کلم قرمز به سبک رژیمی که در تهیه آن از انار دان شده و لبو نیز استفاده میشود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد عدس پاییزی ابتدا عدس را ،
داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن،
آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه ،
خیس بخورد.بهتر است در این مدت ۲ مرتبه ،
آب آن را تعویض کنیم تا نفخ آن از بین برود.
مرحله دوم
در این مرحله لبوها را با اسکاج تمیز می کنیم ،
و می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم ،
و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح ،
روی آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم،
قرار می دهیم تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله سوم
سپس در مدت زمانی که داریم کلم را ،
می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم،
تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه،
تقریبا ۱/۳ آن را خلالی خرد می کنیم تا به،
۱ پیمانه مدنظرمان برسد و داخل کاسه ای می ریزیم.
مرحله چهارم
گشنیزها را نیز پاک می کنیم و می شوییم ،
و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود،
و یا با دستمال آشپزخانه آب اضافه آن ها را ،
می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم،
و ریز خرد می کنیم و به کلم ها اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله عدس را آبکش می کنیم ،
و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،
سپس تا دوبند انگشت بالاتر از آن ها آب،
می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم ،
تا بپزند. در ادامه تقریبا دو عدد انار را ،
می شوییم و دانه می کنیم.
مرحله ششم
سپس به اندازه ۱ پیمانه از آن را داخل کاسه ،
محتوی مواد سالاد می ریزیم.لبوها را چک،
می کنیم به این صورت که کارد را داخل آن ها،
می کنیم،اگر راحت داخل ان ها فرو رفت ،
یعنی پخته شده اند و از روی حرارت ،
قابلمه را بر می داریم.
مرحله هفتم
سپس اجازه می دهیم تا خنک شوند،
و روی تخته آشپزخانه آن ها را به صورت ،
مکعبی خرد می کنیم و به باقی مواد ،
اضافه می کنیم.عدس ها را نیز زماینکه ،
پخته شدند آبکش می کنیم و ،
به مواد سالاد می افزاییم.
مرحله هشتم
در این مرحله سس را آماده می کنیم.
برای این منظور لیمو ترش تازه را از وسط ،
نصف می کنیم، سپس آب آن را داخل پیاله ای،
می گیریم و هسته های آن را بیرون می آوریم،
و ۳ قاشق از آن را داخل کاسه ای می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه عسل ،
و کمی فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه می کنیم ،
و با همزن دستی آنها را خوب مخلوط می کنیم ،
و کم کم روی سالاد عدس می ریزیم،
و با قاشق مواد سالاد را زیر و رو می کنیم.
مرحله دهم
مواد سالاد و سس را به اندازه ای،
ترکیب می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد ،
برسد و سالاد به خوبی طعم دار شود،
سپس سالاد عدس آماده شده را در ظرف ،
مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۲ پیمانه |
لبو | ۱ عدد بزرگ |
انار دان شده | ۱ پیمانه |
کلم قرمز | ½ کلم متوسط |
گشنیز خرد شده | ½ فنجان |
مواد لازم سس سالاد | |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
عسل | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام