آموزش درست کردن کباب مخلوط گوشت و سبزیجات
آموزش درست کردن کباب مخلوط
آموزش درست کردن کباب مخلوط گوشت و سبزیجات که با گوشت چرخ کرده طعم دار و انواع سبزیجات دلخواه تهیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه کباب مخلوط گوشت و سبزیجات ابتدا بادمجان را،
به همراه کدو و سیب زمینی پوست می گیریم،
سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
در ادامه داخل یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم،
و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود.
مرحله دوم
پس از اینکه روغن داغ ش، سیب زمینی،
کدو و بادمجان را در حدی که از خامی خارج شوند ،
سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را ،
رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم،
سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه آرد سوخاری ،
و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر،
به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم و با دست ،
به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد کاملا منسجم و یکدست شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه کباب یکدست شد، روی درب کاسه را ،
با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه ،
تا یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج می کنیم ،
و به صورت کتلت های کوچک با دست شکل می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت ها را به همراه سیب زمینی،
کدو و بادمجان به صورت فشرده داخل یک ظرف پیرکس می چینیم،
سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم ،
و روی مواد قرار می دهیم. حالا رب گوجه فرنگی را ،
با یک لیوان آب ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
حالا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک،
و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را،
به خوبی ترکیب کردیم به ظرف پیرکس اضافه می کنیم.
روی درب ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم،
و چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فری ،
که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم،
قرار می دهیم. پس از اینکه پخت کباب به پایان رسید ،
فویل را بر می داریم و چند دقیقه گریل را ریال
روشن می کنیم تا روی کباب رنگ بگیرد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
بادمجان | ۲ عدد |
کدو سبز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
آرد سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام