آموزش درست کردن خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه با سس خامه
آموزش درست کردن خوراک قارچ و اسفناج
آموزش درست کردن خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه با سس خامه که یکی از خوراک های محبوب بین المللی است که در ادامه خواهید خواند.
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و اسفناج خامه ای ابتدا خامه را ،
به همراه آرد و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم
و به خوبی ترکیب می کنیم تا گلوله های آرد به طور کامل باز شوند
و مواد با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم
و به تابه اضافه می کنیم، سپس چند دقیقه تفت می دهیم
تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
حالا سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود،
سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه آب لیمو ترش را،
به تابه اضافه می کنیم و با قارچ ها تفت می دهیم.
پس از اینکه قارچ ها به خوبی سرخ شدند،
مخلوط آرد و خامه را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را کم می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه خامه با قارچ ها یکدست شد،
اسفناج را به تابه اضافه می کنیم و در حدی سه الی چهار دقیقه
به همراه دیگر مواد تفت می دهیم.
در پایان خوراک را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به صورت داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام