آموزش درست کردن خورش قارچ شمالی به روش مخصوص ومجلسی
آموزش درست کردن خورش قارچ
آموزش درست کردن خورش قارچ شمالی به روش مخصوص ومجلسی که یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و با مواد مختلفی میتوان آن را تهیه کرد که در ادامه می خوانید.
مرحله اول
برای تهیه خورش قارچ مجلسی ابتدا قطعات مرغ را به خوبی می شوییم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.
در ادامه آرد را به همراه مقداری ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا قطعات مرغ را داخل مخلوط آرد و ادویه های به طور کامل می غلطانیم و کنار می گذاریم.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، پس از اینکه روغن داغ شد قطعات مرغ را داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه قطعات مرغ به خوبی سرخ شدند، انها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
در صورتی که قارچ ها دکمه ای و ریز بود نیاز نیست انها را خرد کنیم، ولی اگر قارچ ها درشت بودند،
آنها را خرد می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ ها کشیده شود و به خوبی سرخ شوند.
مرحله پنجم
در ادامه عصاره مرغ را در ۲ لیوان آب جوش حل می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
پس از گذشت ۱۵ دقیقه جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه قطعات مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که ای خورش چون لعاب ندارد باید به صورت کم آب سرو شود.
به همین دلیل باید بگذاریم آب خورش کم شود و به روغن بیفتد سپس آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
جعفری | ۱۰۰ گرم |
عصاره مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۳ قاشق سوپخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
کاری و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری : کاشمر سلام