آموزش درست کردن سوپ پیازچه رستورانی مخصوص
آموزش درست کردن سوپ پیازچه
آموزش درست کردن سوپ پیازچه رستورانی مخصوص که با جو پرک تهیه میشود و به عنوان یک پیش غذای محبوب و بین المللی شناخته شده است که در ادامه می خوانید.
مرحله اول
برای تهیه سوپ پیازچه خوشمزه ابتدا جو پرک را به همراه ۴ لیوان داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم جو به طور کامل بپزد.
مرحله دوم
برای اینکه طعم سوپ خوشمزه تر شود می توانیم به جای استفاده از آب معمولی از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنیم.
یا اینکه در آب معمولی یک عصاره مرغ یا گوشت اضافه کنیم. پس از اینکه جو پخت هویج را رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
پس از گذشت ۵ دقیقه پیازچه را به همراه قارچ به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.
حالا اجازه می دهیم سبزیجات سوپ به آرامی بپزند، سپس آرد را در یک ظرف جداگانه با کمی کره تفت می دهیم.
مرحله چهارم
آرد را به همراه کره چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آرد گرفته شود، سپس شیر را اضافه می کنیم
و روی حرارت ملایم با آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا شیر کمی غلیظ شود، سپس مخلوط شیر و آرد را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در آخر خامه را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا به خورد سوپ برود.
در پایان سوپ را داخل ظرف سوپخوری می کشیم و با جعفری خرد شده و لیمو ترش اسلایس شده تزیین کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیازچه | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
هویج | ۲ عدد متوسط |
جو پرک | ۱٫۵ پیمانه |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ پیمانه |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گردآوری: کاشمر سلام