آموزش درست کردن مرغ پرتقالی مجلسی و خوشمزه به سبک شمالی
آموزش درست کردن مرغ پرتقالی
آموزش درست کردن مرغ پرتقالی مجلسی و خوشمزه به سبک شمالی که با ظاهری زیبا و اشتها آور در کنار پلو سرو میشود که در ادامه مشاهده خواهید کرد.
مرحله اول
ابتدا باید آب پرتقال ها را بگیری،
ما برای پخت این غذای خوشمزه به دو لیوان آب پرتقال (لیوان دسته دار فرانسوی) نیاز داریم.
برای شروع آشپزی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم،
سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیازداغ کاراملی شد،
مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
در ادامه حرارت را ملایم تر می کنیم تا کره نسوزد،
سپس تکه های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا درب تابه را می گذاریم تا مرغ ها آب بیندازند و به خوبی سرخ شوند.
پس از اینکه دو طرف مرغ ها را سرخ کردیم،
مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه آب پرتقال به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ ها بپزند.
مرحله چهارم
پس از اینکه مرغ ها مغز پخت شدند باید صبر می کنیم تا سس غذا غلیظ شود،
حالا زعفران دم کرده را اضافه می کنیم
و پس از ۱۰ دقیقه غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظرمان می کشیم.
در آخر این خورش خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.
نکات پخت مرغ پرتقالی
تلخ شدن غذا
انتخاب پرتقال مناسب برای این غذا خیلی مهم است،
حتما از پرتقال های پر آب و ساده استفاده کنید.
اگز از پرتقال هایی مثل پرتقال تامسون استفاده کنید احتمال تلخ شدن غذای شما وجود دارد.
مهم ترین نکته در تلخ شدن مرغ پرتقالی انتخاب پرتقال مناسب است.
ترش شدن مرغ پرتقالی
زمانی که شما این غذا را با پرتقال های ترش درست کنید،
ممکن است برخی افراد آنرا نپسندند.
برای رفع این مشکل می توانید در مراحل پایانی پخت خورش به مقدار دلخواه شکر اضافه کنید تا طعم ترشی خورش ملایم تر شود.
شیرین شدن مرغ پرتقالی
اگر طعم پرتقال هایی که استفاده کرده اید شیرین بود طبیعتا طعم خوراک شما هم شیرین می شود،
که برای رفع این مشکل هم می توانید در انتهای پخت خورش مقداری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پرتقال | ۶ تا ۸ عدد |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۱ عدد درشت |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
شکر (اختیاری) | به مقدار دلخواه |
گردآوری : کاشمر سلام