آموزش درست کردن مارمالاد پرتقال خانگی و خوش طعم
آموزش درست کردن مارمالاد پرتقال
آموزش درست کردن مارمالاد پرتقال خانگی و خوش طعم که میتوان برای انواع کیک و دسر از آن استفاده نمود.
مرحله اول
برای تهیه مامالاد پرتقال خوشمزه ابتدا ،
پوست پرتقال ها را جدا می کنیم، سپس،
قسمت های سفید روی پرتقال ها را جدا می کنیم،
سپس پوست روی پرتقال ها را جدا می کنیم ،
و فیله های پرتقال را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
البته برای اینکه با سرعت بیشتری پرتقال ها را آماده کنیم،
می توانیم پوست نازک روی فیله های پرتقال را جدا نکنیم،
و پرتقال ها را به همان صورت درون میکسر ،
یا مخلوط کن بریزیم تا به طور کاملا یکدست به پوره تبدیل شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پرتقال های آماده شده را به همراه شکر،
داخل قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم ،
قرار می دهیم تا پرتقال ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد ،
داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کاسه حاوی مخلوط آب سرد و ژلاتین را ،
روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم ،
و اجازه می دهیم ژلاتین به طور کامل ،
در آب سرد حل شود. حالا باید صبر کنیم تا مارمالاد،
به قوام برسد و به اندازه کافی غلیظ شود.
مرحله پنجم
برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به قوام رسیده است،
یک قطره از شربت درون قابلمه را داخل یک لیوان آب سرد،
می ریزیم، در صورتی که شربت به صورت یکدست،
به ته لیوان رسید یعنی مارمالاد به قوام مناسب رسیده است.
مرحله ششم
اما در صورتی که شربت در آب سرد متلاشی شود،
یعنی مارمالاد هنوز باید روی حرارت بماند. در پایان پخت،
آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ،
ژلاتین را اضافه می کنیم و پس از ۲ دقیقه،
مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
پس از اینکه مارمالاد آماده شد، صبر می کنیم ،
تا به دمای محیط برسد و کاملا خنک شود،
سپس آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم ،
و درب شیشه را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم.
پس از گذشت یک شب مارمالاد آماده استفاده است.
مواد لازم مارمالاد پرتقال | |
پرتقال | ۷ عدد متوسط |
شکر | ۲ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۲٫۵ قاشق مرباخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ¼ پیمانه |
گردآوری: کاشمر سلام