آموزش درست کردن بورک سیب زمینی پنیری به سبک ترکی
آموزش درست کردن بورک سیب زمینی
آموزش درست کردن بورک سیب زمینی پنیری به سبک ترکی که معمولا در مناطق مختلف کشور، دستور پخت متفاوتی دارد.بورک سیب زمینی را میتوان به عنوان فینگرفود در میهمانی ها و مجالس سرو کرد.
مرحله اول
برای تهیه بورک سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را،
به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.
پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، آنها پوست میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی هار ا به قطعات کوچک تبدیل می کنیم
یا اینکه با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. در ادامه پیاز را
به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن ،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی را به تابه اضافه می کنیم و در حد دو دقیقه،
تفت می دهیم، سپس جعفری خرد شده را به همراه پنیر پیتزا
و مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم
و به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا کره را داخل یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم
تا ذوب شود، سپس خمیر های یوفکا را با صورت طولی
با عرض ۱۰ سانتی متر برش می زنیم و روی سطح کار قرار می دهیم.
در ادامه کمی کره روی خمیر یوفکا می مالیم.
مرحله پنجم
حالا مقداری از مخلوط سیب زمینی را روی خمیر یوفکا قرار می دهیم،
سپس خمیر یوفکا را مانند سمبوسه به صورت مثلثی یا لوله ای جمع می کنیم.
حالا سینی فر را با روغن کمی چرب می کنیم، سپس بورک ها را
داخل سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم
تا کاملا گرم شود، سپس روی بورک ها را با مخلوط زرده تخم مرغ
و ۱ قاشق غذاخوری شیر رومال می کنیم، سپس کمی کنجد
یا سیاه دانه روی بورک ها می پاشیم.
مرحله هفتم
حالا سینی فر را داخل فر که به طور کامل گرم شده است قرار می دهیم
تا بورک های اماده شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گریل را روشن می کنیم
تا رنگ روی بروک ها طلایی شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
کره | ۱۰۰ گرم |
جعفری | ۵۰ گرم |
خمیر یوفکا | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام