آموزش درست کردن کوکوی قارچ و کدو مدل رژیمی
آموزش درست کردن کوکوی قارچ و کدو
آموزش درست کردن کوکوی قارچ و کدو مدل رژیمی که در نهایت به همراه نان تازه و خیارشور و گوجه و یا سس دلخواه سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه کوکوی کدو سبز و قارچ مجلسی ابتدا ،
کدوها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل آبکش،
قرار می دهیم تاآب اضافه آن ها خارج شود.
قارچ ها را پوست می گیریم و سریع آبکش می کنیم،
و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیازچه ها را تمیز می کنیم و می شوییم،
و کنار می گذاریم تا خشک شوند. سپس کدوها ،
و قارچ ها را داخل کاسه ای رنده ریز می کنیم ،
و پیازچه ها را روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم ،
و داخل کاسه حاوی باقی مواد می ریزیم.
مرحله سوم
تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم،
و در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم،
و بلافاصله فلفل سیاه،زیره سیاه،آرد و نمک را،
به مایه کوک اضافه می کنیم و با قاشق مواد را ،
مخلوط می کنیم و کاملا زیر و رو می کنیم،
تا همگی مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
روغن مایع را داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت کم،
قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و مایه کوکو را،
داخل تابه یکدفعه می ریزیم و با قاشق آن را پخش می کنیم،
تا سطح آن به صورت کاملا یکدست صاف شود.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم کوکو تا با حرارت کم سرخ شود،
پس از اینکه یک سمت کوکو به خوبی سرخ شد،
آنرا از وسط کوکو را با کفگیر نصف می کنیم،
و هر دو نیمه کوکو را بر می گردانیم،
تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
مرحله ششم
می توانید از عنوان قالب نیز برای زیباتر شدن کوکو،
استفاده کنید تا کوکو های تک نفره داشته باشید.
کوکو کدو با قارچ را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم،
و با سس قرمز و خیار شور و گوجه فرنگی نوش جان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۲ عدد |
قارچ | ۵ عدد بزرگ |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پیازچه | ۵ عدد |
زیره سیاه | ½ قاشق چاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام