آموزش درست کردن فرنی کدو حلوایی ویژه شب یلدا
آموزش درست کردن فرنی کدو حلوایی
آموزش درست کردن فرنی کدو حلوایی ویژه شب یلدا که با طعم کره می باشد و برای درمان بیماری گوارشی نیز توصیه می شود.
مرحله اول
برای تهیه فرنی کدو حلوایی مجلسی ابتدا ،
کدو را پوست می گیریم و داخل یک قابلمه ،
مناسب می ریزیم، در ادامه یک یا دو پیمانه آب،
اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت،
متوسط قرار می دهیم تا کدو حلوایی بپزد.
مرحله دوم
باید اجازه دهیم آب موجود در قابلمه تقریبا ،
به طور کامل کشیده شود، سپس قابلمه را،
از روی حرارت کنار بگذاریم. برای راحتی کار،
در صورت تمایل می توانیم کدو را به روش بخارپز،
بپزیم تا آب اضافی وجود نداشته باشد.
مرحله سوم
در این مرحله کره را به کدو حلوایی اضافه می کنیم،
و آنرا با گوشکوب برقی به صورت پوره در می آوریم،
و کنار می گذاریم. در ادامه شیر را به همراه شکر،
و آرد برنج داخل یک قابلمه مناسب با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم،
قرار می دهیم و پس از اینکه شکر به طور کامل،
حل شد، هل و چوب دارچین را به قابلمه اضافه می کنیم،
و مواد را چند لحظه یک بار هم می زنیم،
تا به غلظت مناسب برسند.
مرحله پنجم
پس از اینکه مواد داخل قابلمه به غلظت مناسب رسیدند،
چوب دارچین و دانه های هل را از قابلمه ،
خارج می کنیم و در ور می ریزیم. در ادامه ،
پوره کدو حلوایی را به قابلمه اضافه می کنیم ،
و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
برای اینکه مواد فرنی کاملا یکدست شوند،
می توانیم با گوشتکوب برقی مواد را به خوبی له کنیم.
در ادامه فرنی را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم،
و با پودر دارچین به سلیقه خود آنرا ،
تزیین کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
کدو حلوایی | ½ کدو حلوایی متوسط |
کره | ۵۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۴ قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
هل | ۲ عدد |
گردآوری: کاشمر سلام