آموزش درست کردن آش کدو سبز خوشمزه به روش اصیل کاشانی
آموزش درست کردن آش کدو سبز
آموزش درست کردن آش کدو سبز خوشمزه به روش اصیل کاشانی که در تهیه آن از گوشت گوشفندی تازه و برنج ایرانی استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه آش کدو سبز سنتی ابتدا برنج را به همراه کمی نمک،
و آب ولرم می خیسانیم، سپس کدو سبزها را پوست می گیریم ،
و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پیازها را خرد می کنیم ،
و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
مرحله دوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، کدو سبز خرد شده را به همراه مقداری نمک،
فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم،
تا با هم یکدست شوند، سپس ۲ پیمانه آب اضافه می کنیم ،
و اجازه می دهیم کدو بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله برنج را به همراه کمی نمک و آب،
داخل یک قابلمه جداگانه می پزیم تا به طور کامل بپزد و شفته شود.
گوشت را هم به همراه زردچوبه و ۱ پیاز کوچک به صورت جداگانه می پزیم،
و کنار می گذاریم. در ادامه نخود را نیز می پزیم.
مرحله چهارم
حالا نخود را به همراه گوشت با هم می کوبیم تا کاملا له شوند،
سپس به همراه برنج به قابلمه حاوی کدو سبز اضافه می کنیم.
در ادامه در صورتی که آش سفت بود، یک پیمانه آب جوش،
به قابلمه آش اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه آش کمی غلظ شد، آنرا از یک سمت هم می زنیم،
تا کاملا کشدار شود. سپس پیاز داغ را هم اضافه می کنیم،
و طعم آش را می چشیم. در صورتی که آش کم نمک بود،
مقداری نمک به همراه ادویه های دلخواه به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه آش کاملا کشدار و یکدست شد، کشک را اضافه می کنیم،
و در صورت تمایل مقداری نعناع داغ نیز به آش اضافه می کنیم.
در پایان آش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه کشک،
و پیاز داغ تزیین می کنیم.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر | |
کدو سبز | ۳ کیلوگرم |
برنج | ۱٫۵ پیمانه |
نخود | ۱ پیمانه |
گوشت گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
پیاز داغ | ۶ قاشق غذاخوری |
کشک | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام