آموزش درست کردن بورانی اسفناج و هویج به سبک اصیل تبریزی
آموزش درست کردن بورانی اسفناج و هویج
آموزش درست کردن بورانی اسفناج و هویج به سبک اصیل تبریزی که معمولا به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه بورانی اسفناج و هویج مجلسی ابتدا،
اسفناج ها را پاک می کنیم و داخل قابلمه ای ،
قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم تا خاک ،
و گل های موجود در آن کاملا خارج شوند،پ
و بعد می شوییم و آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود.
در ادامه هویج را پوست می گیریم و می شوییم،
و رنده ریز می کنیم و تابه ای را روی حرارت ،
بسیار ملایم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن،
می ریزیم و هویج ها را نیز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا کمی تفت می دهیم و اجازه می دهیم،
تا نرم شوند.روی تخته آشپزخانه سریع ،
اسفناج ها را قرار می دهیم و ریز خرد می کنیم،
و به هویج ها اضافه می کنیم و بلافاصله نمک ،
و فلفل روی اسفناج ها می پاشیم و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
سپس تامل می کنیم تا آب اسفناج ها کاملا ،
کشیده شود و بعد تابه را کنار می گذاریم ،
و اجازه می دهیم تا خنک شوند.در ادامه سیر را ،
پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم ،
و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم
مرحله پنجم
سپس ماست، ترکیب اسفناج و هویج را نیز ،
به آن اضافه می کنیم و مواد را با قاشق زیر،
و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.بورانی،
آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم،
و کنار می گذاریم.برای تزئین روی آن تابه ای را ،
روی حرارت کم می گذاریم.
مرحله ششم
حالا کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم،
و گردو،فلفل قرمز نیز اضافه می کنیم ،
و تفت می دهیم(نباید مواد بسوزد در حد ،
تفت دادن کافی است) از روی حرارت تابه را،
بر می داریم و با این مخلوط روی بورانی را ،
تزئین می کنیم و نوش جان
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج تازه | ۱ دسته متوسط |
هویج | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۵ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم سس بورانی | |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
گردآوری: کاشمر سلام