آموزش درست کردن خورش قورمه سبزی خوشمزه و اصیل ایرانی
آموزش درست کردن خورش قورمه سبزی
آموزش درست کردن خورش قورمه سبزی خوشمزه و اصیل ایرانی برای مبتدی ها و نکاتی برای حرفه ای ترها که به صورت مرحله به مرحله به شما ارائه میشود.
مرحله اول
مرحله اول برای تهیه قورمه سبزی خیساندن لوبیا قرمز می باشد.
برای گرفتن نفخ لوبیا قرمز آن را داخل یک کاسه حاوی آب قرار دهید.
توصیه ما این است که هر زمانی تصمیم گرفتید قورمه سبزی تهیه کنید از شب قبل لوبیا قرمز را بخیسانید.
مرحله دوم
این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد باعث می شود که لوبیا نرم تز شود و به همین دلیل زمان پخت آن کاهش یابد.
در صورتی که بتوانید آب موجود در کاسه را دو تا سه باز تعویض کنید نفخ لوبیا به طور کامل گرفته خواهد شد.
مرحله سوم
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه مقداری روغن مایع داخل قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته اید بریزید.
پیاز را کمی تفت دهید تا شفاف شود سپس مقداری زردچوبه و در صورت تمایل فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید
و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که ادویه ها کامل به خورد پیاز بروند.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت را پس از شستشو به صورت قورمه ای خرد کنید و به قابلمه خورش اضافه کنید.
بهتر است قطعات گوشت خیلی درشت نباشند زیرا علاوه بر اینکه دیرتر پخته می شوند روی ظاهر خورش تاثیر منفی می گذارند.
مرحله پنجم
پس از اضافه کردن گوشت به پیاز ، آنرا به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.
پس از اینکه گوشت سرخ شد لوبیا قرمز را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.
لوبیا قرمز را یکی دو دقیقه تفت دهید سپس سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.
مرحله ششم
حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس آنرا ملایم تر کنید تا گوشت و لوبیا قرمز به آرامی بپزند.
برای پخت گوشت و لوبیا قرمز حدود ۲ ساعت زمان نیاز است.
در این مرحله سبز خورشتی را پس از پاک کردن و شستشو به صورت ساطوری خرد کنید.
مرحله هفتم
سبزی خورشتی را به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه جداگانه سرخ کنید.
هر چقدر سبزی را بیشتر سرخ کنید رنگ قورمه سبزی شما تیره تر خواهد شد.
پس از گذشت یک ساعت از پخت لوبیا و گوشت سبزی را پس از سرخ کردن به قابلمه خورش اضافه کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله می توانید لیمو عمانی ها را به همراه فلفل سیاه ، آبغوره و کمی آب نارنج به قابلمه اضافه کنید.
یکی از نکات مهم در این مرحله این است که حتما لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید و تخم های آن را خارج کنید.
مرحله نهم
تخم های لیمو عمانی می توانند باعث تلخ شدن طعم خورش ما شوند.
توصیه می کنیم نمک را پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت به خورش اضافه کنید زیرا باعث می شود که گوشت دیرتر بپزد.
در صورتی که آب خورش کم شده بود می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید.
مرحله دهم
در ۱۵ دقیقه پایانی طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید.
پس از اینکه خورش به خوبی روغن انداخت آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و به همراه برنج سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
سبزی خورشتی | ۵۰۰ گرم |
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
روغن مایع | به اندازه لازم |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
آب نارنج ، آبغوره و زردچوبه | به اندازه لازم |
گردآوری: کاشمر سلام