آموزش درست کردن خامه فرم گرفته خانگی به روش حرفه ای
آموزش درست کردن خامه فرم گرفته
آموزش درست کردن خامه فرم گرفته خانگی به روش حرفه ای که میتوان در انواع کیک و شیرینی از آن استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه خامه فرم گرفته خوشمزه ابتدا پودر خامه را،
در ظرفی می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن ،
اضافه می کنیم و با قاشق کاملا آن ها را مخلوط می کنیم،
تا یکدست شوند و درب ظرف را می گذاریم.
مرحله دوم
سپس داخل فریزر قرار می دهیم تا به مدت ،
۲ الی ۳ ساعت استراحت کند و کاملا یخ بزند.
بعد از داخل فریزر بیرون می آوریم و در کاسه استیل،
قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا از کناره ها،
خامه شروع به آب شدن کند.
مرحله سوم
بعد با همزن به مدت ۲ دقیقه خامه را هم می زنیم،
سپس پودر خامه را به آن اضافه می کنیم ،
و با قاشق مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
در ادامه قاشق را کنار می گذاریم و مجدا ،
با همزن مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله با همزن برقی خامه را حدودا ،
به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.
خامه باید در حدی فرم بگیرد که زمانی که ،
کاسه محتوی خامه را بر می گردانیم خامه به آن ،
چسبیده باشد و از داخل کاسه بیرون نریزد.
مرحله پنجم
نکته مهم در مورد فرم گرفتن خامه این است که ،
زیاد از حد همزدن آن باعث می شود که خامه کره شود.
همین که خامه فرم گرفت دیگر از همزدن دست می کشیم.
خامه را در قیف می ریزیم و استفاده می کنیم.
مواد لازم خامه فرم گرفته | |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر قند | ½ لیوان |
پودر خامه | ۴ قاشق غذاخوری |
گردآوری: کاشمر سلام