آموزش درست کردن خوراک لوبیا سفید خوش طعم به روش مخصوص
آموزش درست کردن خوراک لوبیا سفید
آموزش درست کردن خوراک لوبیا سفید خوش طعم به روش مخصوص که یکی از پیش غذاهای سالم و محبوب بین المللی می باشد.
مرحله اول
برای تهیه خوراک لوبیا سفید مخصوص ابتدا ،
لوبیا سفید را از شب قبل داخل یک کاسه مناسب ،
می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم ،
که حداقل یک بند انگشت بالاتر از لوبیاها باشد.
در صورت امکان چند بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه نفخ لوبیا را گرفتیم، آنرا آبکشی می کنیم،
و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ،
۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم. سپس ،
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم،
تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد،
حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم،
لوبیاها بپزند. در میانه پخت به مقداری دلخواه ،
فلفل قرمز تند یا معمولی به قابلمه اضافه می کنیم ،
و اجازه می دهیم به همراه لوبیاها بپزند.
مرحله چهارم
پس از گذشت یک تا دو ساعت که لوبیاها،
به طور کامل پختند، پیازها را به صورت نگینی یا خلالی،
خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ،
قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم ،
و اجازه می دهیم روغن داغ شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیاز خرد شده را ،
به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه به خوبی تفت می دهیم ،
تا رنگ پیازها تغییر کند و طلایی شوند.
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه،
و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با پیاز یکدست شوند،
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده،
و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود،
و طعم و بوی خامی اش به طور کامل گرفته شود،
سپس به قابلمه لوبیا اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از اینکه مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را،
اضافه کردیم، صبر می کنیم تا خوراک لوبیا جا بیفتد.
برای لعاب دادن به خوراک می توانیم کمی آرد را سرخ کنیم ،
و به خوراک اضافه کنیم. در پایان غذا را به همراه نان سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سفید | ۴ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به تعداد دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام