آموزش درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری خوشمزه ،فوری و ساده
آموزش درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری
آموزش درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری خوشمزه ، فوری و ساده که به همراه کاهو ، گوجه فرنگی و خیارشور و همچنین سس دلخواه سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری خوشمزه ابتدا،
فیله های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم،
سپس ماست را به همراه آب لیمو ترش روغن زیتون،
و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم ،
تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه روی درب کاسه را،
با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت ،
در یخچال قرار می دهیم تا فیله های مرغ به خوبی طعم دار شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه فیله مرغ به خوبی طعم دار شد،
آنرا از یخچال خارج می کنیم. حالا آرد سفید را ،
داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس مقداری نمک،
فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را به آرد اضافه کرده،
و به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک کاسه حاوی آب یخ هم جلوی ،
دستمان قرار می دهیم. در ادامه یک تابه مناسب ،
روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم،
که فیله ها هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
حالا فیله های را داخل آرد سفید می ریزیم و مانند شستن لباس ،
می چلانیم تا کامل آغشته به آرد شوندف سپس ،
از آرد خارج می کنیم و در آب سرد می اندازیم.
این کار را سه تا چهار مرتبه انجام می دهیم،
تا فیله های به خوبی آرد را جذب کنند.
مرحله ششم
در این مرحله فیله ها را داخل روغن داغ می اندازیم،
و اجازه می دهیم به طور کامل سرخ شوند.
پس از اینکه سرخ کردن فیله ها به پایان رسید،
آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم ،
تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود.
مرحله هفتم
حالا داخل نان های باگت کمی سس همبرگر می زنیم،
و فیله های را داخل نان ها قرار می دهیم.
در ادامه به دلخواه مقداری کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور،
خرد می کنیم و به نان های باگت اضافه می کنیم،
سپس به صورت داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
فیله مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ لیوان |
سس همبرگر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
نان همبرگر | ۲ عدد |
گردآوری: کاشمر سلام