آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی به سبک شمالی و جدید
آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی
آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی به سبک شمالی و جدید که به عنوان یک غذای ساده و خوشمزه میتوان در میهمانی ها و دورهمی ها نیز سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی ها را،
به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم ،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
در ادامه سیب زمینی ها را پوشت می گیریم.
مرحله دوم
حالا سیب زمینی ها را به صورت داغ له می کنیم و کره را،
به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم،
و به خوبی ترکیب می کنیم تا کره و ادویه ها به خورد سیب زمینی بروند.
در ادامه جعفری خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم،
به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم ،
و یکدست به دست بیاید. ممکت است نیاز نباشد کل آرد را اضافه کنیم،
پس حتما آرد را کم کم اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه ،
در دماس محیط استراحت می دهیم تا چسبندگی خمیر کمتر شود.
پس از گذشت این زمان خمیر را بین دو نایلون آرد پاشی شده،
قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست پهن می کنیم.
مرحله پنجم
حالا با کاتر گرد خمیر را قالب می زنیم و درون هر خمیر به دلخواه،
موادی مثل سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده یا مرغ قرار می دهیم،
و لبه های خمیر را روی هم بر می گردانیم و با چنگال کمی فشار می دهیم،
تا لبه های خمیر به هم بچسبند.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم،
و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیراشکی ها را ،
درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند. در ادامه پیراشکی ها را ،
روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
جعفری | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۵ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام