آموزش درست کردن پاستا مرغ و اسفناج مخصوص به سبک ایتالیایی
آموزش درست کردن پاستا مرغ و اسفناج
آموزش درست کردن پاستا مرغ و اسفناج مخصوص به سبک ایتالیایی که در تهیه آن از سس سفید و خامه نیز استفاده میشود.
مرحله اول
برای تهیه پاستای مرغ و اسفناج مجلسی ابتدا یک قابلمه مناسب را،
تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم،
تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن ،
و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته ،
درون آب جوش قرار می دهیم و حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم،
تا پاستا کاملا نرم شود و بپزد. در ادامه پاستا را آبکشی می کنیم،
و کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن دیگر مواد می رویم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم،
و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم ،
تا گوشت مرغ تغییر رنگ دهد، سپس مقداری نمک،
فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و اورگانو اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را تفت می دهیم تا با گوشت مرغ یکدست شوند،
سپس گوشت مرغ را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه آب مرغ را به همراه آب لیمو ترش و آرد اضافه می کنیم ،
و روی حرارت ملایم با هم ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، گوجه فرنگی خشک شده را،
به همراه خامه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم،
پس از اینکه اطراف آب دورن تابه شروع به حباب زدن کرد،
تکه های گوشت مرغ را مجددا به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله اسفناج ها را به همراه ریحان خرد شده ،
به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند،
پاستای آبکشی شده را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم،
سپس اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه کشیده شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه آب اضافی درون تابه به طور کامل کشیده شد،
پاستای ما آماده سرو است. حالا پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم،
سپس مقداری پنیر پارمزان روی پاستا می ریزیم. در پایان،
پاستا را به صورت گرم سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
پاستا | ۲۵۰ گرم |
آب مرغ | ½ لیوان |
آرد | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی خشک شده | ¼ لیوان |
اسفناج | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ½ لیوان |
ریحان تازه | ۱ مشت |
پاپریکا و اورگانو | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام