آموزش درست کردن سالاد تن ماهی مخصوص با روش جدید
آموزش درست کردن سالاد تن ماهی
آموزش درست کردن سالاد تن ماهی مخصوص با روش جدید که میتوان به عنوان یک پیش غذای آسان و شیک در میهمانی ها و مجالس سرو نمود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد تن ماهی مجلسی ابتدا تن ماهی را ،
به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
قوطی کنسرو باید ۱۵ دقیقه بجوش تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان، کنسرو تن ماهی را باز می کنیم ،
و روغن اضافی آن را دور می ریزیم. در ادامه ساقه کرفس را،
به صورت مکعبی یا نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه تن ماهی،
داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله خیارشور، سیر و پیاز قرمز را به دلخواه ،
با رنده درشت رنده می کنیم، یا اینکه به صورت نگینی خرد می کنیم،
و به کایه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری،
ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد سالاد را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
برای تهیه سس سالاد سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش،
و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس به سالاد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا سس را با مواد سالاد به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت،
در یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد سالاد برود و سالاد به خوبی جا بیفتد.
مرحله ششم
در صورتی که تمایل داشته باشیم این سالاد را به صورت رژیمی تر ،
با کالری کمتری تهیه کنیم، می توانی به جای استفاده از سس مایونز،
از ماست یونانی یا حدالمقدور از ترکیب ماست یونانی و سس مایونز استفاده کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد ۱۸۰ گرمی |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد بزرگ |
خیار شور | ۴ عدد متوسط |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | یک سوم پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام