شرایط نگهداری افرا قرمز؛ نکات نگهداری از درخت افرا
شرایط نگهداری افرا قرمز؛ نکات نگهداری از درخت افرا
اگرچه نگهداری افرا قرمز بسیار ساده و راحت است اما برای جلوگیری از آفتاب سوختگی و زرد شدن برگها باید برخی نکات مهم را حتما رعایت کنید.
رازهای مهم برای نگهداری از درخت افرا قرمز
از آنجایی که افرا قرمز یک درختچه زینتی و بسیار جذاب است و خیلی از افراد علاقه دارند تا آن را در خانه نگهداری کنند؛ تصمیم گرفتیم تا رازهای مهمی که باید برای نگهداری افرا قرمز بدانید را در اختیار خوانندگان و مشتریان عزیز خود قرار دهیم. بنابراین توصیه میکنیم که این مطلب کاربردی را از دست ندهید و تا آخر با ما همراه باشید.
معرفی درخت افرا قرمز
قبل از اینکه به سراغ نکات مهم درباره نگهداری افرا قرمز برویم، بیایید کمی با این درخت بومی آمریکای شمالی آشنا شوید. درخت افرا یک درخت رایج در جنگلهای آمریکالی شمالی است که برگ آن بر روی پرچم کانادا به تصویر کشیده شده است. زادگاه اصلی این درخت افسانهی در ایالت رود آیلند است و نباید آن را با افرا قرمز ژاپنی اشتباه گرفت. این دو افرا قرمز از نظر تاریخچه، شکل، برگ و نگهداری با همدیگر تفاوت دارند.
افرا قرمز (red maple) با چندین نام مختلف در جهان شناخته میشود؛ اما نام رسمی آن Acer Rubrum است. علت نامگذاری این گونه از افرا به قرمز بدین خاطر است که رنگ برگهای آن در بهار و پاییز قرمز میشود. همچنین بهدلیل اینکه قابلیت رشد در مناطق مرطوب را دارد در برخی از مناطق به افرا باتلاقی (swamp maple) یا آبی (water maple) معروف است.
افرا قرمز میتواند تا ارتفاع ۲۷ متر رشد کند. گلهای قرمز در بهار قبل از شروع تولید برگ، در شاخه افرا پدیدار میشود و هنگام شروع تولید برگ گلها به دانههای برنزی قرمز رنگ تبدیل میشوند. معمولاً برگهای افرا قرمز در تابستان سبز و نقرهای میشوند و در پاییز قرمز رنگ هستند.
بومیان کانادا و آمریکا از جوشانده افرا قرمز برای درمان التهابهای چشمی، دردهای عضلانی، خارش و کهیر استفاده میکنند. اگرچه افرا قرمز نسبت به درخت افرا شیره تولید نمیکند اما سرخپوستان کانادایی از شیره آن برای تهیه شربت و شیرینی نیز استفاده میکنند.
نگهداری افرا قرمز در منزل
نگهداری افرا قرمز اگرچه بسیار آسان است اما رعایت برخی از نکات در شادابی و طول عمر آن بهشدت تأثیرگذار خواهد بود. افرا قرمز که در میان بومیان به نماد قدرت شناخته میشود به نور خورشید و آفتاب کامل نیاز دارد. بنابراین در اولین قدم باید این گیاه را در جایی قرار دهید که آفتاب غیرمستقیم و حداقل شش ساعت در روز، به آن بتابد.
در مورد آب، افرا قرمز ترجیح میدهد که خاکش همیشه مرطوب باشد، بهویژه در طول تابستان، زیرا هوای خشک میتواند باعث سوختن برگهای آن و حتی ریزش شدید شود. بنابراین بهتر است که در طول تابستان علاوه بر آبیاری، برای افزایش رطوبت از روشهای رطوبتساز استفاده کنید. در تابستان نهالهایی که در گلدان رشد میکنند نیاز به دو بار آبیاری در صبح و عصر دارند. در پاییز و بهار و با کاهش دما میتوانید آبیاری را کاهش دهید؛ اما در زمستان فقط کافی است از خشک نشدن خاک جلوگیری کنید.
توجه داشته باشید که افرا قرمز را باید در خاکهای اسیدی، شنی یا لومی که زهکشی خوبی شدهاند، بکارید. کاشت افرا قرمز در خاک شور یا قلیایی باعث توقف رشدشان خواهد شد. نهالهای گلدانی افرا قرمز فقط باید با کود آهسته رهش، کوددهی شوند. کوددهی علاوه بر اینکه مواد مغذی برای رشد را تامین میکند، باعث میشود تا گیاه در برابر بیماریها و آفات مقاوم بیشتری داشته باشد. بهترین زمان برای کوددهی اواخر زمستان یا اوایل بهار است.
علت سبز شدن برگ افرا قرمز
در هنگام نگهداری افرا قرمز شاید ببینید که برگهای آن سبز شده است؛ اصلیترین دلیل سبز شدن برگهای افرا قرمز این است که گیاه به اندازه کافی آفتاب کامل یا نور دریافت نمیکند.
به غیر از این احتمال دارد افرا قرمز بهدلیل تغییرات فصلی، گرمای زیاد، کمبود مواد مغذی کافی و کوددهی بیش از حد، سبز شود.
یکی دیگر از دلایل سبز شدن برگ افرا قرمز مربوط به جابهجایی و جوان بودن نهال است. این گیاه تا زمانی که بهخوبی با محیط سازگار نشود؛ در تولید برگهای قرمز کند عمل خواهد کرد.
جمع بندی
ما سعی کردیم در این مطلب به کلیه نکات مهم که باید دربارهی نگهداری افرا قرمز در خانه بدانید، بپردازیم؛ با اینحال اگر سوالی در مورد نگهداری این گیاه یا گیاهان دیگر دارید، مشاورین ما خوشحال میشوند که برای ارائه مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید. برای خرید درخت افرا قرمز و سایر محصولات میتوانید به سایت ما با نام گل فروشی آنلاین سرو طلایی به نشانی https://sarvetalayi.com مراجعه کنید.