سوتی شادمهر عقیلی در کنسرت جدید خود در حضور جمعیت + فیلم
سوتی شادمهر عقیلی در کنسرت جدید خود در حضور جمعیت که به تازگی در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است را در قالب یک فیلم مشاهده می کنید، با ما همراه باشید.
سوتی شادمهر عقیلی در کنسرت جدید
ویدئویی از کنسرت اخیر شادمهر عقیلی را مشاهده می کنید که از پلی بک استفاده می کند و در قسمتهایی از کنسرت که صدای پلی بک قطع می شود، صدای فالش او کاملا به گوش می رسد و این آبروریزی بزرگی برای شادمهر عقیلی که محبوبیت زیادی در ایران دارد به حساب می آید.
بیوگرافی شادمهر عقیلی
شادمهر عقیلی در بهمنماه سال ۱۳۵۱ در شهر تهران به دنیا آمد. او در یک خانواده پُر جمعیت با سه برادر و یک خواهر بزرگ شد.
البته دوران کودکی شادمهر عاری از مشکلات نبود و پدرش در سن بیست سالگی درگذشت.
همچنین وقتی که شادمهر کوچک بود برادر بزرگترش در عین سربازی در زلزله رودبار کشته شده و بدینسان شادمهر جزو خانواده شهدا نیز به حساب می آید.
البته برادر دوم او نیز در سال ۹۲ درگذشت. مادر وی نیز در چند سال اخیر درگذشته و اکنون به جز خواهر شادمهر دیگر خانوادهای برای او نمانده.
فعالیت های شادمهر عقیلی
شادمهر عقیلی عنوان کرده است که از همان دوران کودکی به موسیقی علاقه داشت و در سن ۱۶ سالگی با نواختن پیانو وارد عرصه موسیقی شد. بعد از مدتی نیز به هنرستان موسیقی رفته و در حد ابتدایی موسیقی را یاد گرفت.
شادمهر خود چنین عنوان کرده است: همیشه چشمم که به ساز می افتاد دست و پام می لرزید و دیوانه وار دوست داشتم برم بهش برسم.
هنوز هم همینه. دو تا از برادرهای من ساز می زدند اما نه حرفه ای. مثلا یکی از بردارم یادم یک روز گیتار آورد خونه و من که خیلی کوچک بودم از شوقم آمدم از روی طاقچه بردارمش که افتاد و شکست. اما اولین سازی که زدم سنتور بود.
چون من برای ۱۳ سال بیشتر سنتی کار کردم و بعد رفتم سراغ پاپ.
آلبوم دهاتی نقطه عطف آغاز معروفیت شادمهر عقیلی بود. بنا بر اعلام منابع متعدد این آلبوم با ۱۰ میلیون نسخه فروش به عنوان پر فروشترین آلبوم تاریخ موسیقی پاپ ایرانی، بعد از انقلاب ۱۳۵۷ ایران معرفی شدهاست.
ترانههای این آلبوم برای دریافت مجوز توسط شادمهر عقیلی بارها بازخوانی و اصلاح شد.
همچنین تصویر روی جلد این آلبوم هم به سختی موفق به دریافت مجوز از ارشاد شد.
استخدام شادمهر عقیلی در صدا و سیما
در سال ۱۳۷۵ شادمهر عقیلی به صورت زیرزمینی آلبومی بی کلامی را ساخت.
این آلبوم باعث قوی شدن رزومه شادمهر شده و درنهایت با همین رزومه شادمهر موفق شد استخدام صدا و سینمای جمهوری اسلامی شود.
به هنگام کار در صدا و سیما شادمهر با علیرضا عصار همکاری کرده و برای او آهنگسازی کرد.
اما شادمهر بعد از مدتی تصمیم گرفت خود نیز وارد عرصه خوانندگی شود.
او با آلبوم مسافر وارد عرصه شده و توانست نامی برای خود دست و پا کند.
بازیگری شادمهر عقیلی
بعد از مدتی بازیگری به شادمهر پیشنهاد بازیگری شده و او نیز برای بازی در فیلم پر پرواز پراغ سبز نشان داد. پر پرواز فیلمی است به کارگردانی خسرو معصومی که اکران آن در ۲۹ مرداد ۱۳۷۹ در تهران آغاز شد.
فیلمنامه آن را کیانوش عیاری و خسرو معصومی نوشتهاند، مدیر فیلمبرداری آن کاظم شهبازی، مدیر تولید حسین رامه با صدابرداری سر صحنه احمد صالحی است. شادمهر عقیلی و زیبا بروفه از بازیگران این فیلم می باشند.
ترانههای ماندگار این فیلم را نیلوفر لاریپور گفته است. آهنگی که شادمهر خود آن را اجرا کرده و درنهایت باعث معروفیت این خواننده در سطوح بالاتر شد.
شادمهر عقیلی در این فیلم در نقش بابک حضور دارد. بابک به همراه نامزد خود، ستاره، در پی گرفتن مجوز برای انتشار کاست خود می باشد.
اما موفق نمیشود. در این حین از طریق نامزد خود با دختری به نام یاسمن آشنا میشود که پدر او صاحب شرکت کاست و سیدی است.
یاسمن عاشق بابک میشود و سعی دارد تا او را با خود به لس آنجلس ببرد تا در آنجا فعالیت موسیقی خود را دنبال کند.
ستاره به همراه پدرش به دنبال نجات رابطه خود با نامزدش، موفق می شود تا مجوز انتشار آلبوم بابک را بگیرد و به این ترتیب مانع از رفتن او به آمریکا میشود.
گردآوری: کاشمر سلام