اخبارپزشکیسرگرمی

خواص و فواید چای سبز و زمان مناسب برای نوشیدن چای سبز + مضرات

خواص و فواید چای سبز و زمان مناسب برای نوشیدن چای سبز + مضرات

چای سبز

خواص و فواید چای سبز و زمان مناسب برای نوشیدن چای سبز + مضرات
خواص و فواید چای سبز و زمان مناسب برای نوشیدن چای سبز + مضرات

خواص چای سبز به قدری بیشمار است که در یک عبارت

می توان آن را درمان تمام بیماری ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد؛

چای سبز نوعی چای است که از جوانه ها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست می آید.

خواص چای سبز

چای سبز با کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگ ها، مانع از بروز فشار خون بالا می شود.

کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتری های مولد

مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها می شود.

چای سبز باعث کاهش قند خون می شود.

اگرچه برخی پژوهشگران نوشیدن چای سبز را به افراد مسن توصیه می کنند

اما برخی دیگر معتقدند نوشیدن چای سبز در جوانی باعث کنترل میزان قند خون،

پیش از رسیدن به سن کهولت می شود.

ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن،

بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند

سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان

و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند.

مضرات چای سبز:

به دلیل داشتن کافئین، جلوگیری از جذب مواد معدنی مخصوصا آهن می کند.

خانم های باردار، شیرده و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند

و آنهایی که ضربان قلبشان نامنظم است، بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنند.

مصرف این چای همچون چای سیاه به همراه غذا جذب روی، آهن و کلسیم را کاهش می دهد.

زیاده روی در مصرف این چای می تواند باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و یبوست شود.

زمان مناسب نوشیدن چای سبز:

بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن،

۲ ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است.

به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می برید،

خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی آورید؛

زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می شود.

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۳ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا