آموزش درست کردن نان خامه ای شکلاتی به روش قنادی
آموزش درست کردن نان خامه ای شکلاتی
آموزش درست کردن نان خامه ای شکلاتی به روش قنادی که به عنوان یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی،به عنوان دسر سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه نان خامه ای کاکائویی خوشمزه ابتدا یک پیمانه آب را ،
به همراه شکر، روغن مایع و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم ،
و با هم ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم ،
تا آب شروع به حباب زدن کند.
مرحله دوم
حالا ۲ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و آرد باقیمانده را،
به همراه پودر کاکائو به قابلمه اضافه می کنیم و سریعا ،
مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. حالا خمیر را ،
به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم مخلوط می کنیم،
تا آب اضافی خمیر تبخیر شود.
مرحله سوم
در ادامه خمیر را از قابلمه به یک کاسه مناسب انتقال می دهیم،
سپس تخم مرغ ها را یک به یک به خمیر اضافه می کنیم،
و هر کدام را ۳۰ ثانیه با هزمن مخلوط می کنیم.
در ادامه وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیری لطیف و یکدست به دست آمد آنرا داخل قیف ،
با ماسوره گل یا ساده می ریزیم. در ادامه فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد ،
روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوش می دهیم.
مرحله پنجم
حالا با قیف مایه شیرینی را روی کاغذ روغنی با فاصله پایپ می کنیم،
سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم،
تا شیرینی ها به خوبی پف کنند، سپس دمای فر را،
روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر ،
درون فر بمانند تا کاملا خوشرنگ شوند. در ادامه شیرینی ها را،
از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند،
سپس با خامه فرم گرفته پر می کنیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.
مواد لازم نان خامه ای کاکائویی | |
آرد سفید | دو سوم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | ۱پنس |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق مرباخوری |
گردآوری: کاشمر سلام