آموزش درست کردن ترافل شکلاتی بدون فر
آموزش درست کردن ترافل شکلاتی
آموزش درست کردن ترافل شکلاتی بدون فر که یک دسر خوشمزه برای جشن ها و میهمانی هاست.
مرحله اول
برای تهیه ترافل شکلاتی خوشمزه ابتدا ،
کیک اسفنجی ساده یا کاکائویی را با دست،
خرد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس به همراه پودر پسته،
گردوی خرد شده و قهوه داخل یک کاسه مناسب ،
می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله خامه را داخل شیرجوش می ریزیم،
سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه ،
کمی گرم شود. نکته مهم در این مرحله این است که،
قبل از اینکه خامه به جوش بیاید باید آنرا با شکلات شیری ،
ترکیب کنیم تا شکلات را ذوب کند.
مرحله سوم
حالا مخلوط خامه و شکلات شیری را روی،
مخلوط پودر کیک می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا،
مواد منسجم شود، سپس کاسه حاوس مواد را ،
داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود. سپس از یخچال،
بیرون می آوریم و به اندازه یک گردو از آن بر می داریم.
مرحله چهارم
حالا با دست به صورت دایره به آن حالت می دهیم،
و در ظرفی آن ها را می چینیم و مجددا داخل یخچال،
می گذاریم. شکلات شیری را داخل کاسه ای ،
خرد می کنیم و روی بخار کتری در حال جوشیدن ،
قرار می دهیم تا آب شود.
مرحله پنجم
بعد شکلات تخته ای را داخل کاسه ای می گذاریم ،
و به روش بن ماری روی بخار آب کتری یا سماور،
می گذاریم تا آن هم آب شود. کیک های دایره ای را ،
از داخل یخچال بیرون می آوریم و هر کدام را ،
داخل یکی از شکلات های شیری یا کاکائویی،
بن ماری شده قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه به خوبی به شکلات آغشته شدند،
ترافل ها را روی کاغذ روغنی آن ها را قرار می دهیم،
و بعد روی آن ها را با ترافل تزئین می کنیم،
و در ظرف مورد نظر می چینیم و مجددا داخل پخچال،
قرار می دهیم تا خنک شوند.نوش جان
مواد لازم ترافل شکلاتی | |
پودر کیک اسفنجی | ۳ لیوان |
خامه | ۱ پاکت |
شکلات شیری | ۱۵۰ گرم |
شکلات تخته ای | ۵۰ گرم |
پودر پسته | ½ لیوان |
مغر گردو | ¼ لیوان |
قهوه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
شکلات شیری برای تزیین | ۲۰۰ گرم |
شکلات تخته ای برای تزیین | ۵۰ گرم |
گردآوری: کاشمر سلام