آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار
آموزش درست کردن زیتون پرورده
آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار که به عنوان یک چاشنی بسیار مجلسی و مقوی در سفره های اکثر ما ایرانیان به ویژه در شما کشور است.
مرحله اول
ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم،
اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم،
و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.
مرحله دوم
سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.
مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم،
و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.
مرحله چهارم
سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود
و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان
مواد برای ۱ شیشه متوسط | |
زیتون بدون هسته | ۵۰۰ گرم |
مغز گردو | ۳۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۲ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه انار خشک شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
گردآوری : کاشمر سلام