آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار ایران

آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار

آموزش درست کردن زیتون پرورده

آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار که به عنوان یک چاشنی بسیار مجلسی و مقوی در سفره های اکثر ما ایرانیان به ویژه در شما کشور است.

آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار
آموزش درست کردن زیتون پرورده خوشمزه و اصیل ویژه رودبار

مرحله اول

ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم،

اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم،

و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.

مرحله دوم

سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.

مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم،

و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.

مرحله چهارم

سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود

و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان

مواد برای ۱ شیشه متوسط
زیتون بدون هسته۵۰۰ گرم
مغز گردو۳۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
رب انار۲ پیمانه
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق غذاخوری
دانه انار خشک شده۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

گردآوری : کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا