آموزش درست کردن شیرینی مادلن مخصوص به روش جدید
آموزش درست کردن شیرینی مادلن
آموزش درست کردن شیرینی مادلن مخصوص به روش جدید که با اصالتی فرانسوی، محبوبیتی بین المللی دارد که در ادامه روش تهیه آن را می خوانید.
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مادلین فرانسوی ابتدا آرد سفید را،
به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم،
سپس مواد را دو مرتبه الک می کنیم و با تخم خرفه مخلوط می کنیم،
سپس داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ ها راب ه همراه سفیده تخم مرغ،
شکر، وانیل، آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو ،
داخل یک کاسه مناسب به مدت حدودا ۱۰ دقیقه ترکیب می کنیم ،
تا مواد حالت فومی بگیرند، سپس به کاسه حاوی مخلوط آرد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند،
سپس در آخر کره ذوب شده را اضافه می کنیم،
و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
پس از اینکه مایه شیرینی آماده شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا کاسه را در یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم،
مایه شیرینی به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند.
در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم،
تا کاملا گرم شود، سپس مایه شیرینی را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا قالب های مدلین را با روغن جدا کننده کیک،
یا روغن مایع چرب می کنیم (می توانیم از قالب کاپ کیک،هم استفاده کنیم)،
سپس قالب ها را تا نیمه از مایه شیرینی پر می کنیم،
و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.
مرحله ششم
پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شدند،
می توانیم آنها را از فر خارج کنیم. در پایان شیرینی ها را،
از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند،
سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم،
و در یخچال نگهداری می کنیم.
مواد لازم شیرینی مادلین | |
آرد ۳ صفر | ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سفید تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱۰۰ گرم |
رنده پوست لیمو | ۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۱۰ گرم |
تخم خرفه | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
گردآوری: کاشمر سلام