آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن خوراک گوشت مکزیکی با گوشت گوسفندی

آموزش درست کردن خوراک گوشت مکزیکی با گوشت گوسفندی

آموزش درست کردن خوراک گوشت مکزیکی

آموزش درست کردن خوراک گوشت مکزیکی با گوشت گوسفندی که همانند غذاهای جنوبی کشورمان با ادویه های فراوان طعم دار میشود.

آموزش درست کردن خوراک گوشت مکزیکی با گوشت گوسفندی
آموزش درست کردن خوراک گوشت مکزیکی با گوشت گوسفندی

مرحله اول

برای تهیه خورام گوشت مکزیکی ابتدا گوشت را ،

روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم ،

و به صورت مکعبی خرد می کنیم.۴ الی ۵ عدد،

پرتقال را می شوییم و از وسط نصف می کنیم،

و آب آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای می ریزیم.

مرحله دوم

تقریبا ۷ عدد لیمو ترش را نیز می شوییم ،

و آب آن ها را محکم می گیریم ،

( نصف پیمانه باید باشد ) و هسته های آن را ،

جدا می کنیم و به آب پرتقال اضافه می کنیم.

بعد پوست سیر را می گیریم و می شویم.

مرحله سوم

سپس با گوشتکوب آن را له می کنیم ،

و همراه با آویشن، زیره، پاپریکا به ترکیب ،

آبلیمو اضافه می کنیم و در آخر سرکه را نیز،

به این ترکیب می افزاییم و با قاشق مواد را ،

مخلوط می کنیم و گوشت های خرد شده را،

داخل ظرفی که درب داشته باشد می ریزیم

مرحله چهارم

حالا این ترکیب طعم دار را روی گوشت ها ،

می ریزیم و با دست گوشت ها را زیر و رو ،

می کنیم تا با این ترکیب آغشته شود ،

و طعم دار شود و بعد درب ظرف را می گذاریم ،

و داخل یخچال قرار می دهیم تا یک روز،

گوشت ها با این مواد طعم دار شود.

مرحله پنجم

سپس بعد از گذشت ۲۴ ساعت سینی فر را ،

بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم،

و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم،

تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گرم شود.ظرف ،

محتوی گوشت را از داخل یخچال بیرون می آوریم.

مرحله ششم

سپس کف سینی را با ۲ الی ۳ لایه فویل ،

کامل می پوشانیم و گوشت ها را به همراه،

مواد طعم دهنده داخل سینی می ریزیم،

و روی فویل آن ها را پخش می کنیم ،

و کناره های فویل را بلند می کنیم ،

و روی گوشت را می پوشانیم

مرحله هفتم

حالا سینی را داخل فر قرار می دهیم ،

تا به مدت ۳ ساعت ترکیب گوشت کاملا،

مغز پخت شود.بعد از گذشت زمان ،

اشاره شده گوشت را بررسی می کنیم،

اگر هنوز خوب مغز پخت نشده بود اجازه می دهیم،

تا مجددا با زمان بیشتر داخل فر بپزد تا مغز پخت شود.

مرحله هشتم

بعد از پخت گوشت ها آن ها را ریش ریش ،

می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می ریزیم،

و سس همراه با آن را روی گوشت های،

ریش شده می ریزیم و با پرک لیمو،

و گشنیز روی خوراک گوشت مکزیکی را ،

تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
گوشت سردست گوسفند۱.۵ کیلوگرم
سیر۱ حبه
آب پرتقال۱ پیمانه
آب لیمو ترش½ پیمانه
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱.۵ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده¼ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
لیموی اسلایس شدهبه تعداد کافی
گشنیز خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پیاز ترشبرای تزیین و سرو

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا