آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه
آموزش درست کردن خوراک قارچ
آموزش درست کردن خوراک قارچ رژیمی و خوشمزه و ویژه به سبک ایتالیایی که میتوانید با اضافه کردن مواد دلخواه آن را متنوع میل کنید. در این دستور پخت از سرکه بالزامیک استفاده می شود.
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ رژیمی ابتدا قارچ ها را تمیز می شوییم
و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
در صورتی که پشت قارچ ها باز باشد بهتر است آنها را با دستمال نمدار تمیز کنیم
چون اگر با آب بشوییم به راحتی خشک نمی شوند.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ ها را پس از اینکه به طور کامل خشک شدند،
داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم
و قارچ ها را با دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا
به طور کامل با روغن مایع کاور شوند.
مرحله سوم
در صورتی که روغن مایع کم بود می توانیم یک قاشق دیگر اضافه کنیم.
پس از اینکه قارچ ها را به طور کامل با روغن مایع کاور کردیم،
سرکه بالزامیک را به همراه سویا سس به کاسه اضافه می کنیم
و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم
و به همراه آویشن و مقدار نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم
و مواد را ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
حالا قارچ ها را به همراه سس به یک ظرف مناسب فر انتقال می دهیم.
مرحله پنجم
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد از ۱۰ دقیقه قبل روشن می کنیم
تا کاملا گرم شود، سپس ظرف حاوی قارچ ها را
به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا خوراک اماده شود.
زمانی که قارچ ها نرم و لطیف شوند غذا اماده سرو است.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری : کاشمر سلام