آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن پیتزا پیاز پنیری به روش ایتالیایی

آموزش درست کردن پیتزا پیاز پنیری به روش ایتالیایی

آموزش درست کردن پیتزا پیاز

آموزش درست کردن پیتزا پیاز پنیری به روش ایتالیایی که در تهیه آن از سبزیجات مختلف مانند قارچ و فلفل دلمه ای استفاده می شود.

آموزش درست کردن پیتزا پیاز پنیری به روش ایتالیایی
آموزش درست کردن پیتزا پیاز پنیری به روش ایتالیایی

مرحله اول

برای تهیه پیتزای پیاز خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد،

روشن می کنیم تا زمان اماده شدن مواد پیتزا معطل نشویم.

در ادامه خمیر پیتزا را در کف سینی فر یا ظرف مخصوص پیتزا،

با قطر نیم سانتی مرت پهن می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله با چنگال روی خمیر پیتزا چند سوراخ ایجاد می کنیم،

سپس روغن زیتون را روی خمیر پیتزا می مالیم. در ادامه ،

سس پیتزا را روی خمیر به صورت یکدست پخش می کنیم،

سپس کمی پنیر پیتزا به صورت پخش روی خمیر قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز، گوجه فرنگی و قارچ را به ورقه ای نازک خرد می کنیم،

و به تریتب با سلیقه خود روی خمیر پیتزا می چینیم.

در ادامه فلفل دلمه یا را هم به صورت نوارهای نارک خرد می کنیم،

و روی دیگر مواد می چینیم.

مرحله چهارم

حالا روی پیتزا را با پنیر پیتزای فراوان پوشش می دهیم.

برای تزیین روی پیتزا می توانیم چند ورق قارچ و چند تکه فلفل دلمه ای رنگی،

روی پنیر پیتزا بریزیم. حالا پیتزا را در فر که کاملا گرم شده است ،

قرار می دهیم تا اماده شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پیتزای ما اماده سرو است.

برای اینکه پنیر روی پیتزا طلایی شود و رنگ بگیرد بهتر است،

چند دقیقه گریل فر را روشن کنیم. در پایان پیتزا را برش می زنیم

و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و سس پیتزابه مقدار کافی

گردآوری: کاشمر سلام

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا