آموزش درست کردن پیتزا ماکارونی ویژه پنیری با سس بشامل
آموزش درست کردن پیتزا ماکارونی
آموزش درست کردن پیتزا ماکارونی ویژه پنیری با سس بشامل که یکی از پیتزاهای محبوب در سراسر دنیاست که در ادامه می خوانید.
مرحله اول
برای تهیه پیتزا ماکارونی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب را
تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
پس از اینکه آب جوش امد ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن
اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ماکارونی فرمی را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش می ریزیم
تا کاملا نرم شود و بپزد، سپس با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه روغن،
داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم
و کمی تفت می دهیم. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم
و چند دقیقه مواد را تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده به طور کامل تغییر کند.
مرحله چهارم
در این مرحله قارچ و فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
پس از ۵ دقیقه تفت دادن قارچ و فلفل دلمه ای پودر سیر و پاپریکا را اضافه می کنیم
و یکی دو دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا آب درون تابه کشیده شود.
مرحله پنجم
حالا قالب پیتزا را با روغن کمی چرب می کنیم سپس ماکارونی آبکش شده را
با مخلوط گوشت چرخ کرده ترکیب می کنیم و داخل قالب می ریزیم.
در ادامه سس بشامل را روی مواد می ریزیم و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.
مرحله ششم
برای تزیین روی پیتزا کمی فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده روی پنیر پیتزا می ریزیم،
سپس پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه درون فری که از قبل،
با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم.
در اخر ۵ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا طلایی شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی فرمی | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۵۰ گرم |
سس بشامل | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام