آموزش درست کردن سالاد کینوا ویژه به سبک مکزیکی
آموزش درست کردن سالاد کینوا
آموزش درست کردن سالاد کینوا ویژه به سبک مکزیکی که به دلیل داشتن کالری کم و پروتئین و فیبر بالا برای کسانی که به رژیم غذایی خود اهمیت میدهند، یک پیشنهاد عالیست.
مرحله اول
برای تهیه سالاد کینوا مجلسی ابتدا کینوا را ،
به همراه یک لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع تر،
به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش امد،
حرارت را ملایم تر می کنیم تا آب درون قابلمه ،
به طور کامل کشده شود.
مرحله دوم
پس از اینکه کینوا آماده شد آنرا کنار می گذاریم،
تا خنک شود، سپس داخل ظرفی که برای تهیه سالاد ،
در نظر گرفته ایم می ریزیم. در ادامه پیاز و گوجه فرنگی را ،
مانند سالاد شیرازی به صورت نگینی ریز خرد می کنیم،
و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله جعفری و پیازچه را به صورت ساطوری ریز ،
خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم.
چون انار در تمام فصول پیدا نمی شود اگر انار داشتید،
که دان کنید و به سالاد اضافه کنید و اگر نداشتید ،
می توانید انار را حذف کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه سس سالاد هم روغن زیتون و آب لیمو ترش را ،
داخل یک ظرف کوچک مخلوط می کنیم،
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و طعم دهنده ای،
دلخواه خود را اضافه می کنیم و سس را روی سالاد،
می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس را با سالاد به خوبی ترکیب کردیم،
روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و حداقل ،
به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
در زمان سرو سالاد را با برش های لیمو ترش،
تزیین کرده و سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کینوا | ½ لیوان |
پیاز بنفش | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد درشت |
انار شیرین | ۲ عدد متوسط |
جعفری | ۵۰ گرم |
پیازچه | ۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گردآوری: کاشمر سلام