آموزش درست کردن سالاد تاتار ویژه با شوید و سیب زمینی
آموزش درست کردن سالاد تاتار
آموزش درست کردن سالاد تاتار ویژه با شوید و سیب زمینی که یکی از پیش غذاهای خوشمزه و مخصوص بین المللی است.
مرحله اول
برای تهیه سالاد تاتار خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را،
با اسکاج می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم،
سپس روی آن ها ۲ پیمانه آب می ریزیم ،
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، پوست آن ها را ،
می گیریم و با رنده ریز رندهمی کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه خیارها را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم،
و آب آن ها را کاملا می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا شویدها را می شوییم و آن ها را تکان می دهیم ،
تا آب اضافه آن خارج شود و بعد با دستمال آن ها را ،
خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم،
و به مواد اضافه می کنیم. سپس داخل کاسه ای ماست،
سس مایونز و روغن زیتون و کمی نمک می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا با قاشق سس سالاد را مخلوط می کنیم ،
و بعد به مواد سالاد اضافه می کنیم و همگی ،
مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا سس کاملا،
با مواد سالاد آمیخته شود و سالاد طعم دار شود ،
و در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و نوش جان.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد بزرگ |
خیار | ۳ عدد بزرگ |
شوید تازه | ۳ شاخه |
سیر | ۱ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام