آموزش درست کردن کباب چنجه شکاری یا رولتی به روش مخصوص
آموزش درست کردن کباب چنجه شکاری یا رولتی
آموزش درست کردن کباب چنجه شکاری یا رولتی به روش مخصوص که به همراه نان یا برنج زعفرانی و سبزیجات کبابی سرو می شود.
مرحله اول
برای تهیه کباب چنجه شکاری ابتدا گوشت گوسفندی،
یا گوساله را به صورت لایه ای نازک به قطر حدودا،
یک سانتی متر برش می زنیم،سپس با بیفتک کوب ،
گوشت را به خوبی می کوبیم تا کاملا یکدست و صاف شود.
مرحله دوم
در این مرحله دنبه را نیز مانند گوشت برش می زنیم،
و با بیفتک کوب به خوبی می کوبیم تا کاملا یکدست شود.
در ادامه لایه دنبه را روی لایه گوشت قرار می دهیم ،
و آنرا مانند رولت می پیچیم و محکم می کنیم.
مرحله سوم
در صورت تمایل می توانیم مقداری پنیر ورقه ای هم،
در وسط رول گوشت قرار دهیم. حالا رول گوشت را برش می زنیم،
و رول های برش زده را به سیخ می کشیم.
در ادامه کره را ذوب می کنیم و با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط کره ،
و زعفران دم کرده اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم،
تا با هم یکدست شوند. در ادامه منقل زغال را آماده می کنیم،
و ذغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک روی سیخ های کباب می پاشیم،
و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم.
در ادامه سیخ ها را به صورت مداوم هر چند لحظه یک بار ،
می چرخانیم تا گوشت به صورت یکدست کباب شود.
مرحله ششم
پس از اینکه کباب ها تقریبا آماده شدند، مخلوط کره و زعفران را،
روی کباب ها می مالیم و اجازه می دهیم جذب کباب ها شوند.
در پایان کباب ها را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم،
و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام