آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص
آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی
آموزش درست کردن سالاد مرغ مکزیکی به روش مخصوص به همراه سس ویژه آن که به عنوان پیش غذا سرو میشود.
مرحله اول
برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه ابتدا مقداری نمک،
فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا روی تکه های گوشت مرغ می پاشیم،
و با دست ماساز می دهیم تا ادویه های به خورد گوشت مرغ بروند،
سپس گوشت مرغ را گریل می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم ،
و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه لوبیا قرمز و ذرت آبپز شده را ،
به کاسه اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم،
از کنسرو ذرت و لوبیا قرمز نیز استفاده کنیم.
مرحله سوم
حالا کاهو، کلم قرمز، کلم سفید، پیازچه، گشنیز، فلفل تند و پیازچه را،
به صورت دلخواه خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی ،
به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه مواد سالاد را ،
با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله برای تهیه سس سالاد، ماست را به همراه سس مایونز،
روغن زیتون، آب لیمو ترش، سرکه بالزامیک، عسل، آویشن،
پاپریکا، نمک و فلفل سیاه با هم داخل یک کاسه مناسب،
ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس آماده شد، آنرا روی مواد سالاد می ریزیم،
سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا سس به تمام مواد سالاد برسد.
حالا روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو،
در یخچال قرار می دهیم تا سالاد آماده شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
لوبیا قرمز | ۱ پیمانه |
ذرت | ۱ پیمانه |
کاهو | ۱ عدد متوسط |
کلم سفید | ۳۰۰ گرم |
کلم قرمز | ۱۵۰ گرم |
پیازچه | ۳ عدد |
گشنیز | ۴ قاشق غذاخوری |
فلفل تند | ۱ عدد |
گوجه گیلاسی | ۱ لیوان |
مواد لازم سس سالاد | |
ماست چکیده | ½ لیوان |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام