آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید
آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای
آموزش درست کردن سیب زمینی رشته ای به روش حرفه ای و جدید که میتوان در کنار انواع غذاهای سنتی و فست فود از آن استفاده کرد.
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی رشته ای خوشمزه ابتدا ،
سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم،
و با حالت دندانه دار که کنار پوست کن ،
تعبیه شده است سیب زمینی ها را ،
رشته ای می کنیم.بعد داخل آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
سپس آب شیر را روی آن ها می گیریم،
و با دست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم،
تا نشاسته ان ها خارج شود. سپس ،
داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم ،
و تا سطح روی آن ها یخ و آب سرد می ریزیم .
مرحله سوم
سپس کنار می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت،
سیب زمینی ها ترد شوند. در ادامه ،
سیب زمینی رشته ای را داخل آبکش می ریزیم،
و اجازه می دهیم تا ۳ دقیقه داخل آن ،
بمانند تا آب اضافه آن ها خارج شود
مرحله چهارم
حالا پارچه ای که آب را خوب جذب کند را،
پهن می کنیم و سیب زمینی ها را،
به صورت پخش روی آن می ریزیم تا خشک شوند.
دقت کنید زمان زیادی سیب زمینی ها ،
روی پارچه نمانند چون باعث می شود،
که رنگ آن ها تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه یا قابلمه بزرگی را روی،
حرارت کم قرار می دهیم و به اندازه ای،
روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم ،
که سیب زمینی ها هنگام سرخ شدن،
در روغن شناور باشند. سپس کمی،
صبر می کنیم تا روغن داغ شود.
مرحله ششم
حالا به اندازه گنجایش تابه داخل آن ،
سیب زمینی می ریزیم و توجه داشته باشید،
که به هیچ عنوان نباید مقدار زیادی ،
سیب زمینی رشته ای داخل روغن بریزیم،
تا روی هم انباشته شوند،
چون ممکن است به هم بچسبند.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها ،
به خوبی سرخ شوند و گه گاه آن ها را،
جابه جا می کنیم تا به صورت کاملا ،
یکدست سرخ شوند. پس از سرخ شدن،
توسط کفگیر یا صافی های دسته دار ،
سیب زمینی ها را از داخل روغن بیرون می آوریم.
مرحله هشتم
به همین ترتیب تمام سیب زمینی ها را ،
سرخ می کنیم. برای گرفته روغن اضافی،
سیب زمینی ها می توانیم انها را درون،
توری فلزی قرار دهیم یا اینکه روی،
دستمال حوله ای پهن کنیم تا خشک تر و ترد شوند.
مواد لازم سیب زمینی رشته ای | |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
گردآوری: کاشمر سلام