آموزش درست کردن شیرینی قشطیه عربی، خوشمزه و اصیل
آموزش درست کردن شیرینی قشطیه
آموزش درست کردن شیرینی قشطیه عربی، خوشمزه و اصیل که معمولا به همراه چای یا قهوه عصرانه میتوان میل کرد.
مرحله اول
برای تهیه قشطیه عربی ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر،
و نمک داخل یک کاسه یزرگ ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند،
سپس خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم،
تا کاملا یکدست شوند و خمیر جمع شود.
مرحله دوم
در این مرحله خمیر را چند دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود،
سپس روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون می پوشانیم ،
و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم،
تا خمیر به اصطلاح عامیانه ور بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، یک تکه کوچک از خمیر،
به اندازه گردو بر می داریم و با وردنه آنرا به صورت یکدست باز می کنیم.
حالا یک تکه پنیر کیبی در وسط خمیر قرار می دهیم ،
و آنرا مانند پیراشکی جمع می کنیم.
مرحله چهارم
لبه های خمیر را با چنگال روی هم فشار می دهیم تا بسته شوند.
به همین صورت تمام خمیر را آماده می کنیم، سپس،
یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم،
که شیرینی ها در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شیرینی ها را،
درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به صورت یکدست سرخ شوند.
پس از اینکه یک سمت شیرینی ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم ،
تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله ششم
حالا شیرینی ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم،
تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در شربت بار قرار می دهیم،
و اجازه می دهیم شربت جذب شیرینی ها شود، سپس،
در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
مواد لازم شیرینی قشطیه | |
آرد سفید | ۱ و ¼ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
نمک | ۱ پنس |
شربت بار | ۱ لیوان |
پنیر کیبی | به مقدار کافی |
روغن | به اندازه کافی |
گردآوری: کاشمر سلام