رپورتاژ

۷ علت خروج آب از کولر گازی

۷ علت خروج آب از کولر گازی

خروج آب از کولر گازی ، یکی از مشکلات شایع در این دستگاه ها است که کاربران زیادی از آن شکایت دارند . گاهی اوقات ممکن است کاربر به طور معمول کولر گازی را روشن کند، فرآیند خنک سازی شروع می شود، اما پس از مدتی متوجه می شود که آب از یونیت داخلی به داخل اتاق چکه کرده یا حتی جریان یافته است.

 آب کولر کجاست و چرا به داخل اتاق می چکد؟

 کار سیستم های اسپلیت خنک کردن شدید هوا است. چنین تغییر دمایی منجر به تشکیل میعانات بر روی عنصر خنک کننده کولر گازی یعنی اواپراتور واقع در واحد داخلی می شود. به طور معمول، آب از اواپراتور به یک مخزن مخصوص جریان می یابد و سپس در طول مسیر زهکشی از دستگاه خارج می شود. خروج آب از کولر گازی معمولاً به دلیل یک مشکل ایجاد می شود و از نظر فنی یکی از خطاهای زیر رخ می دهد:
– آب از مخزن در طول مسیر زهکشی خارج نمی شود. به عنوان مثال، به دلیل مسدود شدن زهکشی و با سرریز شدن مخزن میعانات، آب از سیستم اسپلیت به داخل اتاق جریان می یابد.
– آب از مخزن به بیرون چکه می کند.
– آب به فن برخورد می کند و کولر آب را به بیرون می پاشد . به عنوان مثال، این اتفاق زمانی رخ می دهد که اواپراتور به دلیل دمای متراکم بسیار پایین یخ می زند.
به طور طبیعی، جریان یک سیستم تقسیم به یک اتاق یک گزینه معمولی برای عملکرد تجهیزات نیست. در برخی موارد، این رفتار کولر گازی با نصب نادرست، گاهی اوقات با نقض عملکرد، اما اغلب با خرابی همراه است. در زیر به دلایل اصلی جاری شدن آب از کولر به داخل اتاق خواهیم پرداخت.

7 علت خروج آب از کولر گازی
۷ علت خروج آب از کولر گازی

رایج ترین نقص هایی که باعث خروج آب از کولر گازی می شوند  :

 ۱ . مسدود شدن سیستم زهکشی

 در این صورت آب نمی تواند از مخزن خارج شود و با پر شدن این مخزن، آب از لبه به داخل اتاق می ریزد. گرفتگی می تواند به دلیل آلودگی، تشکیل رسوب در لوله زهکشی تحت تأثیر میکروارگانیسم ها رخ دهد. گاهی اوقات حشراتی مانند زنبور نیز باعث مسدود شدن سیستم زهکشی کولر گازی می شوند که باعث خروج آب از کولر گازی می گردد علاوه بر این، هرچه اتاق گرمتر باشد و دمای تنظیم شده کمتر باشد، نشت قوی تر است.
برای رفع مشکل ، باید سینی و کل مسیر زهکشی تمیز شود .

 ۲ . مسدود شدن فیلترهای دستگاه

 اگر فیلترها به شدت آلوده به گرد و غبار باشند، سیستم اسپلیت می تواند هوا را از سیستم زهکشی مکش کند. کشش از فضای بیرون انجام می شود که با خروج طبیعی آب توسط گرانش از طریق کانال زهکشی تداخل می کند
در نتیجه باعث خروج آب از کولر گازی و ریختن آن به فضای داخلی می گردد . علاوه بر این، هرچه اتاق گرمتر باشد و دمای تنظیم شده کمتر باشد، نشت قوی تر است.
برای رفع مشکل باید فیلترها تمیز شوند .

 ۳ . از کار افتادن پمپ زهکشی

 هنگام سازماندهی مسیرهای با طول زیاد یا با اختلاف ارتفاع، یک پمپ زهکشی نصب می شود که آب را از مخزن میعانات خارج می کند. در صورت خرابی پمپ، آب در مخزن جمع شده و سرریز می شود و به داخل اتاق می ریزد.
برای رفع این مشکل پمپ نیاز به تعویض دارد.

۴. مسدود شدن فیلترهای درشت و ریز اوابراتور، فن در واحد داخلی

 به دلیل تجمع گرد و غبار و کثیفی، خروج گرما از اواپراتور خراب می شود. در نتیجه با یک لایه برفک پوشیده می شود . هنگام ذوب شدن برفک ها، آب از کنار سینی چکه می کند. اگر قطرات روی فن بریزد، باعث پاشش آب از سیستم اسپلیت می‌ شود.
در نتیجه آب از بدنه یونیت داخلی جاری شده یا پاشیده می شود، کولر به خوبی خنک نمی شود و اگر درب آن را باز کنید، یخ زدگی روی اواپراتور نمایان می شود.
برای رفع این مشکل ، تعمیرکار تمیز کردن جامع واحد داخلی را انجام می دهد.

۵ . عدم وجود مبرد در سیستم

 کاهش فشار منجر به نقطه شبنم کم می شود. در نتیجه یک لایه برفکی روی اواپراتور تشکیل می شود.
این مشکل باعث خروج آب از کولر گازی می شود و برفک روی اواپراتور قابل مشاهده است، سیستم ضعیف خنک می شود. در مدل های دارای صفحه نمایش الکترونیکی، خطای فشار کم / مبرد ناکافی نمایش داده می شود.
برای رفع مشکل ، تعمیرکار ابتدا منبع نشتی را تشخیص می دهد. ممکن است اینطور نباشد، از آنجایی که یک دستگاه تهویه مطبوع که به طور معمول کار می کند سالانه تا ۷٪ فریون را از دست می دهد. به همین دلیل مهم است که تعمیر و نگهداری تجهیزات سالانه انجام شود. در چند سال، مقدار مبرد ممکن است به حد بحرانی کاهش یابد.
در صورت وجود نشتی، آب بندی می شود. پس از  تعویض فیلتر خشک کن، سیستم تخلیه شده و دوباره با فریون پر می شود.

 ۶ . خرابی فن واحد داخلی

 به احتمال زیاد، فن با سرعت کم می چرخد ​​که باعث اختلال در حذف گرما می شود. در نتیجه، اواپراتور با یخ پوشانده می شود که هنگام ذوب شدن، از مخزن زهکشی می ریزد . در نتیجه آب از کولر به داخل آپارتمان می ریزد، در حالی که باد از سیستم اسپلیت ضعیف می وزد.
در این صورت فن معیوب نیاز به تعمیر یا تعویض کامل دارد.

 ۷ . گرفتگی خط لوله مویرگی (در مدل های معمولی غیر اینورتر)

 هنگامی که لوله مویرگی مسدود می شود، گردش فریون مختل می شود، بخشی از آن قبل از ورود به اواپراتور می جوشد. این منجر به کاهش ظرفیت خنک کننده می شود.  در این صورت سیستم سعی می کند کمبود سرما را با کار مداوم جبران کند. در نتیجه، اواپراتور با برفک پوشانده می شود و برفک در حال ذوب شدن، به داخل اتاق می چکد.
برای رفع مشکل ، تعمیرکار سیستم مویرگی را تحت فشار تصفیه می کند. در صورت گرفتگی شدید از پاک کننده های هیدرولیک و حلال ها استفاده می کند .  اگر انسداد قابل رفع نباشد، لوله مویرگی با یک لوله جدید جایگزین می شود.

برای سرویس و تعمیر کولر گازی ، بهتر است از تعمیرکاران با تجربه کمک بگیرید. سامان سرویس ، نمایندگی تعمیر کولر گازی ال جی در مشهد ، نصب ، سرویس و تعمیر کولر گازی در مشهد را در کمترین زمان انجام می دهد.
۰۹۱۵۲۰۶۶۱۶۸
www.samanserviceco.com

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

کاشمر سلام

رسانه کاشمر سلام، از سال 1398 با هدف فراهم سازی بستری برای ارائه بروزترین مطالب خبری و فرهنگی هنری در فضای مجازی با دوری از هرگونه حاشیه سازی کار خود را آغاز نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا